جدیدترین مقالات در مورد فیزیوتراپی و ارتوپدی

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

علت درد پاشنه پا

علت درد پاشنه پا

درد پاشنه پا که اغلب در اثر بی توجهی به سلامت قلب دوم انسانها یعنی همان پا رخ می دهد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. مهمترین دلیل حادث شدن درد در این ناحیه فشار بر فاشیای پلانتر می باشد که محل اتصال به استخوان پاشنه است. به زبان ساده تر فاشیا همان بافت فیبری و نرم موجود در کف پا می باشد که در انتها یا همان پاشنه پا این بافت زخیم تر بوده. در اثر همین فشارهای بیش از اندازه به این ناحیه شاهد کشیدگی و پاره گی های میکروسکوپی در محل اتصال فاشیای پلانتر به استخوان پا می باشیم.

علت درد پاشنه پا

 

علل به وجود آمدن درد پاشنه پا

از مهمترین عوامل حادث شدن این درد می توان به کشش بیش از حدی که در ناحیه اتصال این فاشیا به استخوان پاشنه ( کالکانه) ایجاد میشود اشاره کرد. این کشش به تدریج در فاشیا و فیبرهای تشکیل دهنده آن به خصوص در محل اتصال آن به استخوان پاشنه باعث وقوع پارگی های میکروسکوپی خواهد شد.

ادامه مطلب...
۱۸ مهر ۹۸ ، ۲۰:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی

صدمه دیدن پا در حین ژیمناستک

فردی بیست ساله در حین انجام حرکات ژیمناستیک دچار پیچ خوردگی مچ پا شده و پای وی از این ناحیه ورم میکند. پس از طی مدت زمان یک ماه مجدداً این اتفاق رخ داده و دکتر دلیل آن را التهاب و کشیدگی رباط ها تشخیص می دهد، حال سوال اینجاست که تنها با گچ گرفتن پای شخص بهبود می یابد؟ آیا دوباره قسمت ضرب دیده مثل سابق خواهد شد ؟

به طور قطع درمان این دست از بیماری ها که با ضرب خوردگی و کشیدگی همراه هستند بدون اعمال فیزیوتراپی امکان پذیر نمی باشد. البته این صرفاً به معنا فیزیوتراپی به روش های مرسوم و با استفاده از برق نیست.

استخوان های قسمت مچ پا توسط این رباط های جانبی که در قسمت خارجی مچ پا قراردارند نگهداشته می شوند. از اینرو تمامی صدمات از قبیل کشیدگی و پیچ خوردگی در این ناحیه باعث آسیب جدی به این رباط ها می باشد.

ادامه مطلب...
۱۵ مهر ۹۸ ، ۲۰:۴۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی

آشنایی با علم فیزیوتراپی ، فیزیوتراپی چیست

فیزیو تراپی چیست ؟

یکی از مهمترین زیر شاخه های توانبخشی، فیزیوتراپی می باشد. در واقع به کمک این علم ضمن ایجاد روحیه به سبب توانبخشی به افراد آسیب دیده، شرایط را برای بیمار به جهت فائق آمدن بر مشکلات و انجام کارهای روزانه تسهیل می نماییم.

در فیزیوتراپی شیوه درمان دارای دو بخش متفاوت است. یک بخش شامل وسایل کمک توانبخشی شامل واکر و عصا، و بخش دیگر شامل استفاده از تجهیزات مکانیکی، گرما یا برق می باشد. با استفاده از این امکانات در علم فیزیوتراپی می توان شاهد درمان بیماری ها و اختلالات عصبی، اسکلتی و ماهیچه ای باشیم. مهمترین شناسه این علم صبوری و حوصله است زیرا روند درمان به آرامی اما پیوسته انجام می شود. لذا بیمار نباید انتظار بهبودی یک شبه داشته باشد، اما می تواند از بهبودی خود در بازه زمانی مشخص شده از طرف پزشک مطمئن باشد.

 

فیزیوتراپی چیست

فیزیوتراپ کیست ؟

تمام نکات گفته شده در توضیح علم فیزیوتراپی توسط شخصی انجام می شود که ارتباط نزدیکی با پزشک دارد و به آن فیزیوتراپ گفته می شود. فیزیوتراپ با بررسی شرایط بیماران به مشکلات آنها پی برده و فرآیند درمانی متناسب با مشکلات بیمار را اتخاذ می نماید. وی تمامی برنامه های توانبخشی متناسب با نیاز بیمار را طی دوره تعیین شده اعمال کرده و در طول دوره به طور دقیق روند پیشرفت و بهبودی بیمار را زیر نظر خواهد گرفت.

ادامه مطلب...
۱۲ مهر ۹۸ ، ۲۰:۴۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی

تشخیص شکستگی استخوان

تشخیص شکستگی استخوان

علی رغم سختی و استحکامی که استخوان های ما دارند، شکستگی استخوان گاهی اتفاق می افتد. اگر به استخوان ها فشار وارد کنیم مانند مداد خم می شوند و با زیادتر شدن این فشار، یا اعمال فشار ناگهانی، استخوان ها می شکنند. مثلا درصورتی که از میله ی بارفیکس رها شوید یا هنگام بازی کردن زمین بخورید، احتمال شکستگی استخوان هایتان وجود خواهد داشت


معمولا برای افراد غیر متخصص، تشخیص شکستگی استخوان کار سختی است، اما بهتر است زمانی که از شکستگی یا سالم بودن استخوان اطمینان ندارید فرض را بر شکستگی بگذارید.

تشخیص شکستگی استخوان

ادامه مطلب...
۰۹ مهر ۹۸ ، ۲۲:۴۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی

تاثیر یوگا در کمردرد

در این مطلب به بیان توضیحاتی در مورد تاثیر یوگا در کمردرد می پردازیم. اگر شما هم کمر درد دارید با ما همراه باشید شاید برای شما هم مناسب باشد.
در برخی مواقع درمان کمر درد کار سخت و مشکلی است. دانشمندان و و پزشکانی که در این زیمنه تحقیق می کنند این نظر را دارند که ممکن است با یوگا بتوان کمردرد را درمان کرد و از شر درد کمر خلاص شد. کمر درد جز آن دسته از بیمار های و دردرهای شایعی است که به جرات می توان گفت 80 درصد افراد در طول عمر خود حداقل یکبار به این مشکل دچار می شوند. در اکثر موارد کمر درد کوتاه مدت است که در صورت عدم درمان و عدم مراقبت ممکن است مزمن و طولانی مدت شود.
به طور معمول برای درمان کمردرد از دارو ، فیزیوتراپی ، انجام حرکات کششی و تقویت عضلات شکم استفاده می شود که در برخی موارد این نوع درمان ها کارساز نیستند که ممکن است پزشک عمل جراحی را تجویز کند.

ادامه مطلب...
۰۷ مهر ۹۸ ، ۲۰:۴۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی

فواید تحرک برای آرتروز

اگر شما هم از آن دسته افرادی است که به دلیل آرتروز مفصل و ساییدگی مفصل حرکت نمی کنید باید بدانید به احتمال قوی اشتباه می کنید.
ساییدگی مفصل ها یا آرتروز مفصل اغلب در مفصل های ران و مفصل های زانو مشاهده می شود که جز بیماری هایی است که شایع می باشد. این مشکل تا میزان قابل توجهی در گردن و کمر هم مشاهده می شود. دلیل اصلی این بیماری خراب شدن غضروف مفصل می باشد که علائمی همچون ایجاد شدن محدودیت در حرکت ، درد و تورم مفصل دارد.
دانشمندان در اخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند ، افرادی که از این مشکل رنج می برند و به دلیل این بیماری حرکت نمی کنند ، باید حرکت کنند. ممکن است برای هر کسی باور این تحقیقات جدید سخت و یا غیر ممکن باشد اما فعالیت و تحرک عامل اصلی درمان این بیماری می باشد. 
مطالعات جدید دانشمندان این حوزه نشان می دهد که ایجاد حرکت بیشتر در مفصل به مرور زمان سبب کاهش درد و بهتر شدن این مشکل می شود. برای اینکه راحت تر نتیجه این تحقیقات جدید را باور کنید باید بدانید افزایش فعالیت باعث کاهش وزن در نهایت کاهش وزن موجب کاهش فشار برو روی مفصل های زانو و ران می شود.

ادامه مطلب...
۰۵ مهر ۹۸ ، ۲۰:۴۳ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیر تندرستی